Mosca Innovations

Sistemele de legat Mosca sunt utilizate in diverse domenii si in diferite conditii, pretutindeni in lume pentru a securiza produsele in vederea transportului. In functie de aplicatie, masina poate efectua legari singulare sau multiple, verticale sau orizontale, paralele sau in cruce. Sistemele Mosca sunt concepute pentru a fi integrate in toate liniile automate de productie.

Sistemul ultrasonic SoniXs

SoniXs este tehnologia dezvoltata de Mosca prin care legarea (lipirea benzilor) este efectuata intr-un mod extrem de rapid, eficient energetic si economic. Tehnologia SoniXs e bazata pe vibratii mecanice ultra-sonice de inalta frecventa. Fata de tehnologia conventional de lipire prin lama calda, SoniXs nu genereaza vapori sau fum si nici reziduuri. SoniXs poate fi utilizat cu aceleasi rezultate performante indiferent de tipul benzii folosite (PP/PET).

Producator de banda responsabil

In cea mai moderna facilitate de productie de acest gen din Europa, Mosca produce benzi de legat de calitate superioara. Toata energia electrica utilizata in productie provine de la panourile fotovoltaice montate on-site, iar pentru productia de banda PET este utilizat 100% material reciclat. Mosca a dezvoltat si prima banda de legat din material biodegradabil: Eco-Strap.

Masini Mid-Level

Masini Mid-Level

Linii complet automate pentru paleti

Linii complet automate pentru paleti

Mosca Innovations
IMG_7417
IMG_7880
IMG_4268
U-ATRI-2XT-2301
KCK-131-32_Paletten_hintereinander_1
U-ATRI-2XT-2257