.

SERVICE & CONSULTANȚĂ

Fie că vorbim de ne-efectuarea la timp a reviziilor, utilizare necorespunzătoare sau, de cele mai multe ori, uzură normală, chiar și un utilaj de cea mai bună calitate se va defecta la un moment dat. Indiferent dacă solicitați o intervenție periodică sau una în regim de urgența, puteți apela cu încredere la echipa noastră de specialiști.

Centru de service specializat

Centru de service specializat

Repunere în funcțiune utilaje de dimensiuni mici și mijlocii, operațiuni de diagnoză/modificări/evaluare utilaje/teste de rezistență pentru benzi, etc.
Piese de schimb

Piese de schimb

Asigurăm piese de schimb atât pentru mărcile importate de noi, cât și pentru alți producători din industrie. Contactați-ne pentru identificarea reperelor de care aveți nevoie. - stoc permanent pentru piesele de uzură - livrări in regim de urgentă - peste 10.000 de repere în stoc
Service on site

Service on site

În cazul utilajelor de dimensiuni mari sau integrate în linii de producție, cât și pentru situații de urgență, echipa noastră de service mobil este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Deplasare oriunde pe teritoriul României, revizii și mentenanță preventivă, mutări sau modificări utilaje
Servicii de amblare profesională

Servicii de amblare profesională

Pentru producție în serie limitată sau proiecte speciale
Servicii de mentenanță preventivă

Servicii de mentenanță preventivă

Consultanță tehnică

Consultanță tehnică

Echipa noastră formată ingineri specializați în mecanică, electrică și automatizări industriale, asigură remedierea celor mai complexe defecte și vă asistă în găsirea soluțiilor potrivite proiectului dvs.