Mosca Universal Corrugated Bundler – masina de legat ideala in industria cartonului ondulat

Universal Corrugated Bundler

Noua masina Universal Corrugated Bundler simplifica considerabil legarea cutiilor cu forma neregulata si a altor produse complexe din carton (cu lipire in 4 sau 6 puncte). Acest sistem certificat CE este operabil imediat dupa punerea in functiune fara a fi necesare alte masuri de siguranta.

Universal Corrugated Bundler

UCB utilizeaza banda de polipropilena cu latimi care variaza intre 5 si 12 mm. Operatorul preia stivele de cutii din masina de productie si le plaseaza in masina UCB.Sistemul de conveioare al masinii transporta pachetele in interior si le alineaza pe 5 laturi. Unitatea de aliniere mobila pozitioneaza produsul automat in dreptul capului de legare cu ultrasunete SoniXs. Un pusher suplimentar asigura o aliniere optima, pe 6 laturi. Dupa ce produsul este aliniat complet, se efectueaza legarea si transportarea lui afara din masina. Pot fi executate pana la 32 de cicluri de legari simple si 20 duble, pe minut. UCB poate fi si integrata intr-o linie complet automata.

UCB este echipat cu tehnologia patentata SoniXs (lipire cu ultrasunete) pentru a oferi un maxim de fiabilitate. In plus, UCB are in componenta elemente elctromecanice cu DC drive fara perii pentru a elimina uzura. Pentru efectuarea mentenantei, sistemul de legare poate fi demontat foarte usor. – Andreas Ding, manager de produs Mosca.